De Scootmobielspecialist is een familiebedrijf gespecialiseerd in scootmobielen en andere revalitatiehulpmiddelen. Wij heten u van harte welkom in een van onze showrooms, waar u een breed assortiment drie, vier en vijf wiel scootmobielen van de hoogste kwaliteit vindt.
Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en helpen u graag een model te kiezen dat bij u past.
Daarnaast bent u ook voor accessoires, onderdelen, rollators en een traplift bij ons aan het juiste adres. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. U bent altijd welkom voor een proefrit.
Showroom Zoetermeer
De showroom van de Scootmobielspecialist Zoetermeer is gevestigd aan de Heliumstraat 250 in Zoetermeer. De showroom is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Op onze locatie kunt u zowel binnen als buiten, in een rustige omgeving, onder professionele begeleiding een proefrit maken.

Onze showroom in Zoetermeer heeft een uniek winkelconcept met advies, service en verkoop van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle merken. Wij hebben het dealerschap van de merken Quingo, Life and Mobility Solo, Excel, Vermeiren, Afikim, Sterling, Handicare, Drive, Pride, Shoprider, Invacare en Travelux die zich onderscheiden in design, productontwikkeling/innovatie, comfort en kwaliteit. Allen met het CE-keurmerk. Met onze deskundigheid en ervaring hebben wij voor onze showroom de beste selectie gemaakt uit het hoge kwaliteitsaanbod compacte en geveerde scootmobielen van onze dealermerken.